Bitcoin scade cu încă 14%, se apropie de 4.000 de DOLARI mark

DISTRIBUIE

Bitcoin și alte mari cryptocurrencies continuat să scadă astăzi în calitate de investitori ținut de vânzare. Bitcoin a pierdut peste 14 la sută din valoarea acestuia și a ajuns la un minim de 4.250 de DOLARI înainte de a se întoarce la peste 4.400 de DOLARI. USD 4.250 de marca este cel mai scăzut în 13 luni și pierderile din întreaga piață se apropie de 700 de miliarde de DOLARI în 2018.

Potrivit markets.bitcoin.com, XRP pierdut 7,25 la sută astăzi, ajungand la o scadere de 14,2% pentru o săptămână, în timp ce Ethereum pierdut 14,5% (36,3% pentru o săptămână), și Bitcoin Numerar pierdut 14.5 la sută astăzi și 36,3% pentru o săptămână.

La tranzacționare pe piețele futures în cazul în care investitorii pot paria împotriva Bitcoin a crescut în ultima săptămână și care este, de asemenea, împingând valori în jos.

Comercianții nu’t aștepta o oprire după Bitcoin merge mai jos USD 4,000 astfel încât așteptările sunt sumbre pentru cyptocurrencies. Ca Marian Popa, CEO al DB Global Technology Romania a spus, „cryptocurrencies sunt doar un instrument de investiție și atunci când investitorii vor găsi altceva, cryptocurrencies va fi uitat.”

post Bitcoin scade cu încă 14%, se apropie de 4.000 de DOLARI mark apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *