Bill Gates a investit 27 mln USD în Fondul Proprietatea prin fundația de caritate

DISTRIBUIE

Bill Gates a investit 27 mln USD în Fondul Proprietatea prin fundația de caritate

Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF), cea mai mare fundație privată din Statele Unite, a investit USD de 27,3 milioane de euro în Fondul Proprietatea global depository receipts (GDR) tranzacționate la bursa de Valori din Londra (LSE), potrivit fundației raport anual.

La sfârșitul anului 2017, Bill & Melinda Gates Foundation deținute 2.387 de milioane de Gdr-uri la Fondul Proprietatea, cu o valoare de piață de DOLARI de 27,3 milioane de euro.

valoarea A fost calculată la prețul de închidere la LONDRA pe 29 decembrie 2017, de USD 11.45 per GDR.

Potrivit LSE date, valoarea de investiții a crescut cu 3 la suta la DOLARI 28.18 milioane pe 16 noiembrie (când RDG prețul a crescut la USD 11.80), dacă Bill Gates foundation și-a menținut expunerea pe Fondul Proprietatea.

Bill & Melinda Gates Foundation, expunerea pe Fondul Proprietatea este la doar o mică fracțiune din totalul de investiții de 37,7 miliarde USD în sute de companii din întreaga lume, raportul financiar anual indică.

Fondul A fost inițial înființată în 2005 pentru a compensa Români ale căror proprietăți au fost confiscate în timpul regimului comunist.

în Urma unei licitații internaționale proces, Franklin Templeton Investment Management a fost numit în septembrie 2010, ca Administrator al Fondului și administrator Unic al Fondului.

Fondul investește în prezent în România este profitabil și mari companii listate, cum ar fi OMV Petrom (cel mai mare producător de petrol din România), Romgaz (cel mai mare producător de gaze din țară) și în mare nelistate controlate de stat active de infrastructură, cum ar fi București, portul și Aeroportul din Constanta.

Fondul oferă, de asemenea, expunerea la Hidroelectrica, una dintre cele mai mari European hidro-companii de producere, precum și naturale mărfuri monopoluri, cum ar fi românia mineritului în sare compania Salrom.

Bill & Melinda Gates Foundation, lansat în 2000, este o fundație înființată de Bill și Melinda Gates.

foundation, cu sediul în Seattle, statul Washington, este controlat de trei administratori: Bill și Melinda Gates și Warren Buffett.

scopurile principale ale fundației sunt de a spori de sănătate și de a reduce sărăcia extremă în lume, și, în SUA, pentru a extinde oportunitățile educaționale și a accesului la tehnologia informației.

post Bill Gates a investit 27 mln USD în Fondul Proprietatea prin fundația de caritate a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Bill Gates a investit 27 mln USD în Fondul Proprietatea prin fundația de caritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *