BCR Leasing IFN a contractat un nou împrumut de la Banca Europeană de Investiții de 30 de milioane de EURO

DISTRIBUIE

BCR Leasing IFN a contractat un nou împrumut de la Banca Europeană de Investiții de 30 de milioane de EURO

BCR Leasing IFN a semnat un nou acord de împrumut cu Banca Europeană de Investiții (BEI), care reprezintă cea de-a doua tranșă (30 de milioane de EURO) dintr-un total de credit de 100 de milioane de EURO, pe 3 decembrie 2018. Împrumutul va fi utilizat pentru finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii și mijlocii, care va pune în aplicare proiecte în domeniile industrie, servicii și infrastructură.

împrumutul este în conformitate cu BEI’s strategiei de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii în Europa, și mai mult de 90 la sută a creditului este de așteptat să aibă beneficiari din Regiunile de Coeziune din România. În acest scop, BCR Leasing unește forțele cu BEI, continuând astfel o colaborare de succes.

“BCR Leasing continuă să se dezvolte parteneriatul a început în 2014 cu BEI, conducerea resurse obținute de la întreprinderi mici și mijlocii și mijlocii din România. Cu sprijinul BEI, BCR Leasing oferă foarte important financiare suplimentare beneficii: ușor și convenabil de acces împrumut, consultanță financiară și serviciile aferente care permit creșterea productivității pe termen lung și o mai bună compatibilitate cu un mediu economic dinamic și complex. BCR Leasing este de a investi resurse pentru a construi inteligent de servicii de finanțare care ajuta economia și societatea românească să ajungă la nivelul de dezvoltare al Uniunii Europene,”, a declarat Bogdan Speteanu, CEO al BCR Leasing.

“sprijinul BEI, cu condiția, în cooperare cu partenerul nostru strategic – BCR Leasing pentru întreprinderile mici și mijlocii – este de o importanță crucială pentru că aceste companii reprezintă un segment strategic al economiei românești, atât în ceea ce privește generarea de creștere economică și crearea de noi oportunități de angajare. Ne așteptăm ca noul împrumut pentru a beneficia mai mult de 400 de companii, care ar duce la ocuparea forței de muncă de cel puțin 35.000 de oameni,”, a declarat Andrew McDowell, vice-președintele BEI și BEI responsabil pentru operațiunile din România.

BCR Leasing IFN SA (BCR Leasing) este un membru al Băncii Comerciale române Group, parte a ERSTE Group.

post BCR Leasing IFN a contractat un nou împrumut de la Banca Europeană de Investiții de 30 de milioane de EURO appeared first on Business Review.

BCR Leasing IFN a contractat un nou împrumut de la Banca Europeană de Investiții de 30 de milioane de EURO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *