Banca Angliei: Nu-afacere Brexit ar putea duce la colaps economic

DISTRIBUIE

Banca Angliei a avertizat că o afacere sau „dezordonat” Brexit ar putea duce marea BRITANIE spre o criză economică mai rău decât criza financiară din 2008, Sky News rapoarte.

O afacere Brexit ar însemna nici noi oferte comerciale, perturbare gravă t frontiere și condițiile economice incerte – și care ar putea face din marea BRITANIE o scădere economică de aproape 8 la sută. Banca notează că raportul conține scenarii, nu de previziuni – „ceea ce se poate întâmpla, nu neapărat ceea ce este cel mai probabil să se întâmple.”

Casa prețurile ar putea scădea cu 30 la sută, în timp ce șomajul s-ar putea dubla și inflația poate merge cât mai mare de 6,5 la sută. În aceste condiții, rata dobânzii ar putea crește cu 5,5 la sută. Lira sterlina s-ar vedea, de asemenea, ascuțite pierderi în valoarea sa.

Dacă un astfel de scenariu devine realitate, migrația în marea Britanie s-ar transforma de fapt negative, cu 100.000 de oameni care trăiesc la țară ca urmare a crizei economice.

banca’s raportul vine în aceeași zi în care un guvern raportul a concluzionat că nu face Brexit ar putea însemna marea BRITANIE economie în creștere cu 9,3 la sută mai puțin în următorii 15 ani, în comparație cu ședere în UE.

 

Fotografia: dreamstime.com

The post Banca Angliei: Nu-afacere Brexit ar putea duce la prăbușirea economică a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *