Atos începe construirea unui globale de cercetare și dezvoltare laborator de calcul cuantic

DISTRIBUIE

Atos, un lider global în transformarea digitală, a început construcția unui nou R&D centru în Les starea vremii pe-sous-Bois, Yvelines district, regiunea Paris privind marți, 27 noiembrie. Noul 8.000 de metri laboratorul va fi construit pe compania’s existentă R&D campus, care este găzduit de peste 1.000 de Atos specialiști. Acesta va servi ca un modern centru de cercetare și dezvoltare pentru calcul cuantic tehnologie, strâns legate de Atos Grup’s calcul de înaltă performanță și securitate cibernetică programe de cercetare.

Cu o valoare de 5 milioane de investiții de la Paris administrare, ca parte a capitalei franceze’s Inteligent Industria de strategie, adoptată în iulie 2017, 350 nou calcul cuantic inginerii vor lucra la noul R&D laborator. La ceremonia de deschidere au participat Valerie Pecresse, Președintele de la Paris Consiliul Regional și Thierry Breton, Președinte și CEO al Atos, și a avut loc în prezența angajaților, oameni de știință și parteneri de afaceri.

“sunt încântat să anunț astăzi începe de construcție a Atos Cercetare și Dezvoltare de Laborator, care va găzdui ambițios de calcul cuantic program lansat în parteneriat cu administrația de la Paris a regiune. Noul laborator va dezvolta tehnologii strategice care vor forma viitorul de calcul pentru mai multe decenii, Atos cercetători vor lucra pe primul cuantice acceleratoare și, combinat cu programul de cercetare și dezvoltare în domeniul de calcul, pentru viitor hibrid supercomputere, va aduce beneficii pentru clienții noștri și partenerii din mediul academic, dar, de asemenea, reputația internațională a regiunii,”, a spus Thierry Breton, președinte și CEO al Atos.

Atos Cuantice: Un Program Global

viitorul cercetare și dezvoltare de laborator este parte din Atos Cuantic global program, prima inițiativă pe scară largă în Europa, lansat de către Atos în 2016. Acest program își propune să contribuie la dezvoltarea și lansarea de calcul cuantic soluții precum și sigure produse cuantice pure. Atos cercetatorii au dezvoltat Atos Cuantice Mașină de Învățare (Atos QLM), cel mai puternic cuantice simulator disponibile pe piață, deja comercializate la lume’s cele mai prestigioase universități și centre de cercetare. Activitatea programului se va concentra pe dezvoltarea de quantum acceleratoare, care va contribui la crearea de hibrid supercomputere de Atos cercetători și ingineri.

noua Atos cercetare și dezvoltare de laborator va fi inaugurat în vara anului 2020.

post Atos începe construirea unui globale de cercetare și dezvoltare laborator de calcul cuantic apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *