Asus Zenfone Max Pro M2 acum disponibile în România cu un preț de 1.400 de LEI

DISTRIBUIE

Asus Zenfone Max Pro (M2) este disponibil în România la prețuri în jurul valorii de 1.400 de LEI. Următoarea generație de M1 rămâne un preț competitiv model cu performanțe bune, o mai mare autonomie și camere mai bune. ZenFone Max Pro (M2) preia bine-cunoscut performanța Qualcomm Snapdragon 660 platformă mobilă pentru un răspuns rapid, un masiv 5000mAh baterie și Corning Gorilla Glass 6 sticlă.

sistemul De camera, sustinut de AI și un top-of-the-gama senzor Sony, surprinde fotografii fantastice, indiferent de ceea ce cadru – de zi sau de noapte, portret sau scenariu – fără a fi nevoie de intervenția utilizatorului. ZenFone Max Pro (M2) este un produs durabil si companion inteligent cu un design premium și noul Val de finisaje, care surprinde ochii. Telefonul integrează suport NFC și are o perioadă de trei slot sertar combinarea a două sloturi SIM cu un slot pentru card microSD pentru a extinde de stocare de până la 2TB.

ZenFone Max Pro (M2) se bazează pe 14nm Qualcomm Snapdragon 660 platformă mobilă, care încorporează Qualcomm Motor AI pentru performanță și eficiență energetică. Combinate cu până la 6GB de memorie RAM, acest procesor este de până la 11 la sută mai rapid decât generația anterioară, și o performanță grafică este semnificativ îmbunătățită cu până la 33 la sută pentru aproape real-lume imagini și rapid de randare 3D.

o autonomie Semnificativă este semnătura ZenFone Max serie. În ciuda design-ul slim, ZenFone Max Pro (M2) integrează o 5000mAH rezistenta bateriei, oferind până la 35 de zile de 4G și 45 de ore de convorbire în 3G apeluri. Utilizatorii pot juca pe telefon pentru până la 10 ore, bucurați-vă de clipuri video pe Youtube de până la 19 ore, sau de surf on-line, prin intermediul Wi-Fi de până la 23 de ore.

de Asemenea, M2 este primul telefon din clasa sa de a utiliza cele mai noi Corning Gorilla Glass 6 premium de sticlă, care este proiectat pentru a supraviețui un 1 metru căderea pe o suprafață dură și este de două ori la fel de bună ca precedenta generație Gorilla Glass 5.

“telefonul este o poarta de acces cheie pentru viețile noastre digitale și în care interacționăm cu dispozitivele noastre, în medie, de peste 2000 de ori pe zi,”, a spus Scott Forester, vice-presedinte de marketing și Inovare Divizia de Produse, Gorilla Glass. “Corning cercetătorii au arătat că utilizatorii, în medie, experiența cea mai accidentale hip picături sau înălțime mai mică, în medie de până la șapte ori pe an. Deci, suntem încântați să lucrăm cu ASUS pentru ZenFone Max Pro (M2), proiectat cu Corning Gorilla Glass 6.”

camerei de Top

ZenFone Max Pro (M2) dual camera dubla sistem este cel mai avansat sistem de pe ZenFone Max serie. Ea are aceleași caracteristici ca ZenFone 5 serie.

Camera Dublă foloseste un Sistem incredibil de sensibil, de inalta rezolutie Sony IMX486 senzor cu 1,9 ori luminozitatea sensitivity5, permițând ZenFone Max Pro (M2) pentru a captura imaginea de orice subiect și de a capta fotografii mai realist în orice moment, dacă-l’s, de noapte sau de zi. Phase-detection Autofocus (PDAF) și Stabilizator Electronic de Imagine (EIS) atenuarea camerei pentru evitarea imaginilor neclare, concentrându-se precis pe orice subiect într-o clipă. Pentru portrete frumoase și puncte de vedere, cea de-a doua cameră pe ZenFone Max Pro (M2) utilizează adâncime-tehnologia de detectare a crea un artistică “bokeh” efect prin plasarea subiectului in focus precis în timp ce estomparea fundalului pentru un efect discret, dar puternic, care pune subiectul în prim-plan.

divertisment Maxim

6.3 inch FHD + (2280 x 1080 pixeli, are o 19: 9 raport de aspect, care oferă chiar mai captivantă de divertisment. 94% din spectrul de culori NTSC, cu 450cd / mp luminozitate și 1500: 1 contrast, cu clare și imagini clare. Pentru o mare experiență audio, ZenFone Max Pro (M2) utilizează un cinci-magnet difuzor cu un metal bobină alimentată de un puternic NXP low-distorsiune amplificator care oferă puternic, sunet detaliat.

M2 este primul ZenFone trebui să Val finisaje – o dinamic și rafinat efect optic creat de către folosind un 16-strat de acoperire – fiind atractiv din orice unghi, subliniind reflecții și jocuri de lumină. Curbe de proiectare 3D din spate nu este doar confortabil, dar, de asemenea, elegant. Pentru mai multe conexiuni și mai mult spațiu de stocare, ZenFone Max Pro (M2) are o triplă sertar combinarea a două 4G LTE (dual SIM / dual standby) sloturi SIM cu un slot microSD care permite stocare de până la 2TB . ZenFone Max Pro (M2), de asemenea, acceptă NFC pentru a face plăți prin telefonul mobil într-un mod convenabil.

The post Asus Zenfone Max Pro M2 acum disponibile în România cu un preț de 1.400 de LEI appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *