Asus ROG lansează Zephyrus S, cel mai subtire laptop de gaming, cu un pret de 9.500 de LEI

DISTRIBUIE

Asus Republic of Gamers a lansat oficial în România lume’s cel mai subtire laptop de gaming Zephyrus S (GX531) care este doar 14.95 mm – 15.75 mm grosime, cu procesor Intel Core i7-8750H NVIDIA GeForce GTX 1060. Există efecte vizuale impresionante pe o super-slim cadru: o rata de refresh de 144Hz și 3ms timpul de răspuns pentru lichid de jocuri și grafică perfectă.

ROG Zephyrus serie este un nou punct de referință pentru ultra-subțire laptop-uri de jocuri. Ultra-subțire cadru se potrivește un 15.6-inch diagonală ecran si carcasa este similară în mărime cu cea a unui 14.2-inch model. Complet metalic, este suficient de rezistent pentru a satisface neclintit standardele militare de durabilitate, cu linii fluide și finisaje premium.

Un sistem de răcire avansat asigură performanțe optime pentru toate componentele, care încorporează proprietarul Aerodinamice Active System (AAS), un Zephyrus motor de proiectare și design atribut.

carcasa metalica completa care imbina designul cu functionalitatea

Una dintre cele mai mari provocări în proiectarea unei astfel de subțire laptop este de a realiza un echilibru între rezistență și greutate: Zephyrus S folosește o carcasă din aluminiu și aliaj de magneziu în construcția sa de a realiza acest echilibru. Fiecare capac este meticulos fabricate dintr-un bloc solid de aluminiu. Acest proces precis, realizate pe masini CNC, necesită cinci pași și aproape 72 de minute de prelucrare pentru detalii care asigura o potrivire perfectă, creând un capac, care este extrem de rigid și subțire, în același timp. La Zephyrus E cazul, de asemenea, rămâne durabil: pre-producție probe îndeplinesc deja standardele militare de durabilitate pentru șocuri și vibrații.

finisaje Contrastante accentua designul de coperta, cu accente de culoare fiind obținute prin intermediul a două anodizare faze, în timp ce tăieturi chirurgicale separate concavă texturi. Linii similare taie suprafața de deasupra tastaturii, oferind Zephyrus un stil distinctiv. Foarfecă balamale păstreze un profil scăzut până la laptop-ul este deschis, afișarea ecranului deschiderea Zephyrus singur vent.

efecte vizuale Impresionante pe un cadru extrem de subțire

ultra-slim frame permite un ecran de 15.6-inch pentru a fi montat într-o 14.2-inch-lung portabil de locuințe. Acest lucru reduce întreaga zonă, permițând Zephyrus S pentru a se potrivi într-un spațiu mai mic decât predecesorul său. Cu originalul Zephyrus, ASUS a lucrat îndeaproape cu panel AUO producător pentru a se asigura că ROG laptop-uri au cele mai bune jocuri de ecrane disponibile. La 120Hz versiune de versiunea originală dublează rata de refresh de ecranele convenționale, în timp ce Zephyrus S împinge rata de reîmprospătare de 144Hz și reduce estomparea și umbrire, prin reducerea timpului de răspuns la 3ms. Construit pentru performanță dincolo de viteza, IPS-AHVA panoul are o calitate excelentă a imaginii.

de Răcire pentru a asigura performanța optimă

de Răcire critice componente de la Zephyrus S a fost o adevărată provocare inginerească din cauza design ultra-slim, dar era imperios necesar pentru a asigura performanțe de vârf. ASUS și inginerii ROG au dezvoltat inovatoare Active Aerodinamice System (AAS) pentru original Zephyrus. Laptopul cand capacul este ridicat, o ventilație specială spațiu se deschide sub locuințe a lasa laptop absorbi mai mult aer. În mod similar, gaura de aerisire măsuri de 5mm pe Zephyrus S, se întinde pe întreaga suprafață din spate pentru a îmbunătăți fluxul de aer de 22 la sută în comparație cu tradiționale de design. O suplimentare a debitului de aer vine prin tastatură și tastatură avansate poziția lasă mai mult loc pentru sistem suplimentar de răcire.

În acest caz, Zephyrus S conține cinci conducte de căldură care preiau caldura de la procesor, accelerator grafic și VRM circuit care le hrănește. Procesor și accelerator sunt conectate la ambele comune radiatoare și cele dedicate pentru a oferi o racire eficienta pentru orice flux de lucru, și componente de putere sunt mai jos 80 ° C pentru a îmbunătăți fiabilitatea pe termen lung. Energia termică este canalizat de-a lungul conductelor de căldură la patru ventilatoare și găuri de aerisire în partea din spate colțuri, de două ori la fel de multe ca prima Zephyrus. Păstrarea curat radiatoare este cheia pentru a menține performanța de răcire, care este motivul pentru care echipa de design a adăugat auto-curatare ventilatoare pentru a expulza interior particule prin anti-praf tuneluri. Această funcție specială previne acumulările pe lame, asigurându-se consecvent de răcire și stabilitatea pe termen lung. 12 V AeroAccelerator dual fan are 83 de tururi fiecare, cu 17 la sută mai lame decat originalul Zephyrus. Debitul de aer este îmbunătățit de design al ventilatorului de carcasa de aluminiu, care are marginile rotunjite și ridicate tije pentru a ajuta la canal o cantitate mai mare de aer în ventilator. Vitezele de rotație sunt determinate de un algoritm inteligent legate de cele trei profiluri. Comenzi rapide de la tastatură permite utilizatorilor pentru a comuta între “Overboost” pentru performanta maxima in jocuri, “Silent” modul silențios, și “Echilibrat” modul de a menține un echilibru între cele două.

Personalizare RGB cu iluminare prin Aura de Sincronizare

Integrat RGB lumini permite utilizatorilor de a personaliza preferințele lor sau de a găsi o atmosferă perfectă pentru joc în curs de desfășurare. Patru zone independente iluminarea tastaturii, și Led-uri suplimentare a crea un subtil puls sub orificiile de ventilație. Aura Sincronizare coordonatele culori și efecte periferice compatibile, precum ROG Delta căști și Gladius II de Origine mouse-ul, făcându-l ușor pentru a personaliza întregul sistem, cu câteva agrafe. Aplicațiile de la terțe părți pot beneficia Aura SDK, și ROG funcționează cu dezvoltatorilor de a încorpora suport în jocuri și aplicații.

Arsenalul Cutie, nou unificată de control center

aplicația cunoscut anterior ca ROG Game Center este acum numit Arsenalul Ladă și unifică ROG hardware sub un singur utilitar care simplifică accesul la caracteristici esențiale. Setările de sistem și Aura de Sincronizare de iluminat sunt ușor reglabile pe drum, și utilizatorii pot defini preferințele pentru ambele, cu până la patru profiluri, care ajustează în mod automat atunci când jocurile selectate sunt încărcate. Cutie Armura vine cu un Android și iOS tabloul de Bord, multe alte caracteristici pentru a fi adăugate cu actualizări viitoare.

Advanced keyboard

Deși poziționarea Zephyrus S tastaturii în primul rând față îmbunătățește răcire, aceasta permite, de asemenea, pentru o mai bună desktop stilul de scris. Overstroke preia push-control rapid pentru un răspuns prompt, și 1.2 mm accident vascular cerebral, îmbunătățește generală de răspuns tactil. Durabil switch-uri sunt estimate la 20 de milioane de ori, astfel încât acesta poate rezista la o utilizare intensă, în timp ce “N-key rollover” se asigură că fiecare apăsare va fi înregistrat cu precizie, indiferent de cât de multe chei sunt presate simultan.

sunet Îmbunătățit

Zephyrus S include un sunet îmbunătățit sistemul. La difuzoare frontale duale integrate în capacul cu balamale sunt powered by smart tehnologie inteligenta care păstrează temperatura și mișcarea limite astfel încât volumul poate ajunge la limite mai mari, fără a denatura sau deteriorarea membranei. Sonic Studio III adaugă sunet surround virtual pentru un plus de profunzime atunci când se utilizează căști stereo și beneficii din nou APO capacitățile de injectare care se extind vorbitor de virtualizare pentru o gamă mai largă de echipamente, inclusiv standard analog căști cu USD căști, DAC extern convertoare și dispozitive VR.

Stocare și conectivitate

Intel Core i7-8750H procesor de la Zephyrus S este susținută de DDR4 2666MHz rapid de memorie și stocare NVMe, în timp ce Wi-Fi 802.11 ac Wave 2 modulul se conectează compatibil rețele fără fir la viteze mai mari decât gigabit1. USB 3.1 Gen 2 Type-C (USB-C) și HDMI 2.0 porturi suport monitoare și Televizoare cu ecran mare, oferind posibilitatea de a extinde imaginea de pe două auxiliare ecrane. Mai multe porturi USB sunt esențiale pentru periferice pentru gaming și ultra-subțire, de stocare extern, și trei 3.1 Gen 2 Type-a USB porturi oferă lățime de bandă suplimentară pentru dispozitive compatibile.

Un sistem puternic, ideal pentru productivitate sau de jocuri de noroc

Zephyrus S este capabil de a rula intense fluxuri de lucru în același mod se face în consumatoare de resurse de jocuri. Cea de-a 8-a generație de procesoare Intel Core i7-8750H procesor oferă șase nuclee și douăsprezece fire paralele și poate manipula cu ușurință fluxuri de lucru solicitante, cum ar fi compilarea, randare, și crearea de conținut. Suplimentar nucleele asigura necesarul de multitasking de rezervă, care să permită o combinație de live jocuri, gameplay-ul de înregistrare, și alte sarcini. GeForce seria 10 acceleratoare video crește performanța în aplicații care acceptă accelerare GPU. Mai important, cip grafic poate oferi un număr de trei cifre în jocurile populare, pentru a permite ecranului optimă de utilizare.

Preț și disponibilitate

ASUS ROG Zephyrus S (GX531) este disponibil în România la un preț de aproximativ 9.500 de LEI (inclusiv taxele) în GX531GM-ES005T de configurare cu 16GB RAM, SSD 512GB și NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB.

The post Asus ROG lansează Zephyrus S, cel mai subtire laptop de gaming, cu un pret de 9.500 de LEI appeared first on Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *