Asus a anunțat ZenBook S13 (UX392), cel mai subtire laptop cu grafica dedicata

DISTRIBUIE

Asus a anunțat cea mai recentă ZenBook S13 (UX392) la CES 2019. Ea are o 13.4 inch NanoEdge display și rezoluție FHD, cu aproape invizibile marginile pe toate cele patru laturi, reușind cel mai mare ecran-ecran raport în industrie la 97%.

Cu NVIDIA GeForce MX150 grafică dedicată și cea de-a 8-a generație de procesoare Intel Core quad-core, ZenBook S13 forțează limitele unei posibile 13 inch locuințe, care lasă suficient spațiu pentru 1 tb de stocare pe SSD PCIe x4 si un 50-Watt baterie oferă până la 15 ore de autonomie. ZenBook S13 va fi disponibil în următoarele luni, cu prețuri și configurații de regiune să fie anunțat la lansare.

lumea’s cel mai subtire rama

ZenBook S13 oferă marginile din jurul 13.9 inch ecran FHD și înconjoară marginile sunt de 2,5 mm grosime.

La marginea de sus integrează o cameră web HD webcam care servește, de asemenea, pentru a deschide capacul ca un suport. Utilizatorul poate deschide cu ușurință laptop, fără a uita pentru o deschidere punct. Este o schimbare mica, dar va face diferenta in utilizarea de zi cu zi, merita efortul de a schimba forma de sticla de pe ecran și conturul capacului. În ciuda spațioase ecran, ZenBook S13 își păstrează redus amprenta fizică (316 x 195 x 12.9 mm) comparativ cu cele de 13 inch laptop-uri.

Cel mai subțire laptop cu grafica dedicata

Intel’s 8-a generație de procesoare mobile sunt disponibile pe ZenBook serie de peste un an, iar ZenBook S13 merge mai departe prin conectarea unui procesor Core i7 cu până la 16GB de RAM. Ambele Core i5 și Core i7 configurații au patru nuclee și opt fire pentru a livra lichidul de performanță, care să permită sarcini complexe, cum ar fi agresiv codare video sau multitasking, cum ar fi paralele de procesare a imaginii în aplicații de productivitate, e-mail și navigarea pe web.

putere de procesare este însoțită de o grafică îmbunătățită capacități, posibil cu NVIDIA GeForce MX150. În scopul de a obține mai mult de la procesor și GPU-ului, un mare depozit este necesar. Mai mare de fișiere media și aplicații pentru a fi instalate, nu se va confrunta cu probleme spațiu, cu ZenBook S13 laptop performant în capacitatea de stocare si viteza de grație de un 1TB SSD PCIe x4.

Adăugarea acestor componente la un slim 12.9 mm pachetul necesar ingeniozitatea inginerii de la ASUS. Pentru a se asigura că nu există spațiu a fost pierdut, carcasa de metal a fost taiat la CNC din aluminiu monobloc, care a permis sculptura capacul și complexe taieturi pe tastatură, fără a crea inutile goluri. Prelucrarea permis pereții să rămână subțire, lăsând în același timp suficient material în domenii-cheie pentru a nu compromite puterea lor și subțierea în cazul în care componenta de spațiu ar putea fi creat.

Puternic și elegant,

ZenBook serie a demonstrat întotdeauna ASUS ‘angajamentul pentru laptop design, fiind construit pe ideea că cel mai bun ultraportables sunt un amestec de stil și putere. ZenBook S13 încă o dată forțele de proiectare limitele pentru a deveni un adevărat portabil, subțire și ușor laptop fără a sacrifica performanța și rezistența. De asemenea, acesta îndeplinește cerințele de la MIL-STD-810G militare standard pentru durabilitate, fiind testate în medii dure, inclusiv extreme de altitudine, umiditate și condiții de temperatură.

Una dintre cele mai izbitoare schimbări în ZenBook S13 caz este aspectul vizual. Notebook-ul vine cu o temă la modă, o cu totul nouă nuanță, intitulat Utopia Albastru. Argint albastru subtil scade, în timp ce proaspata de culoare reflectă Zen semnatura ca cercuri concentrice pe capac. Utopia Albastru solduri Rose de Aur accente și tăiați marginile cu precizie, oferindu-vă un plus de eleganta.

conectivitate facilă

în Ciuda dimensiunilor sale compacte, nimic nu pare înghesuiți la ZenBook S13. La tastatură iluminată se extinde pe aproape toată lățimea de laptop, și în ciuda design ultra-slim, accident vascular cerebral cheie este de 1,4 mm, puțin mai mare decât predecesorul model. Touchpad-ul este spațios și integrează un cititor de amprente, care să permită rapid și convenabil de autentificare prin intermediul Windows Hello.

, Fără a compromite pe conexiuni, ZenBook S13 oferă confortul unui standard USB 3.1 Gen 2 Type-Un port, disponibil pe o parte. O mulțime de super-subțire laptop-uri oferă doar USB de Tip C-C (USB-C) porturile, ceea ce face această conexiune acum o raritate, chiar dacă este extrem de util pentru conectarea perifericelor USB care nu au făcut încă de mult salt mai moderne USB-C. În plus față de standard USB port, ZenBook S13 are două USB 3.1 Gen 2 Type-C porturi pentru a realiza o lățime de bandă de până la 10Gbps5.

Oricare dintre aceste două porturi pot fi folosite pentru a conecta un monitor extern sau încărcarea bateriei. La 50 de Wați bateria este suficient de mare pentru a oferi până la 15 ore de viață a bateriei, și, dacă este necesar, rapid de încărcare va reveni rapid la operare. În plus față de porturile USB, laptop-ul are, de asemenea, un combo de 3.5 mm conector audio care vă permite să utilizați orice tip de căști cu microfon si un cititor de carduri MicroSD îl face ușor pentru a transfera fotografii și clipuri video de la o varietate de dispozitive.

laptop-ul va fi disponibil din Martie, dar prețul nu a fost anunțat. Daca Asus va menține prețul în același interval ca UX333FA va fi în jurul valorii de 1.000 EURO.

The post Asus a anunțat ZenBook S13 (UX392), cel mai subtire laptop cu grafica dedicata apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *