Ariston Thermo dobândite Calorex, una dintre cele mai mari producatori de produse de încălzire în Mexic

DISTRIBUIE

Ariston Thermo group, unul dintre cele lume’s mai importanti jucatori din apă caldă menajeră și de încălzire echipament de piață, a dobândit Calorex brand, unul dintre Mexic’s mai mari producatori, din Saltillo grup industrial echipament de incalzire de apa. Ariston consolidează în mod semnificativ strategia lansată în urmă cu doi ani pentru a construi un American platforma industrială pentru grup, Calorex fiind cea de-a treia achiziție în acest sens, după NTI ÎN Canada și HTP în NOI.

Cu mai mult de 850 de angajați, Calorex inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 130 de milioane de DOLARI (aproximativ 115 milioane de EURO) în 2017, din care 20 de milioane de DOLARI. În urma acestei tranzacții, Calorex va păstra conducerea acesteia, și Ariston Thermo Group își consolidează poziția pe america de Nord, Centrală și america latină piață.

Cu mai mult de 70 de ani de istorie și o prezență solidă în Mexic, Calorex se ocupă cu proiectarea, producția, comercializarea și distribuția de gaze naturale, electrice și încălzitoare solare de apă, în principal Calorex, Cinsa și Optimus.

Calorex este unul dintre liderii acestui segment pe piața Mexicană, susținută de o bună reputație pentru calitatea și fiabilitatea produselor pe continentul American. Cazanele au fost o parte din Saltillo Industrial Group (GIS) pentru mai multe decenii, fiind unul dintre cele mai mari conglomerate din Mexic, lider în producția și comercializarea de automobile, construcții și produse pe piața internă.

“Calorex aduce Grupului o poziție de lider pe piața Mexicană, o gamă largă de produse și mărci, în conformitate cu Ariston Thermo’s strategii, o fabrică locală, dar mai presus de toate expertiza de management și oamenii săi. Această achiziție ne permite să introduceți în mod semnificativ pe piața Mexicană, care se clasează între primele douăsprezece economiilor lumii, o tânără și în creștere în țară cu mai mult de 120 de milioane de locuitori, de asemenea, strâns legată de SUA și Canada; în plus, ne permite să consolidăm prezența noastră în NOI, având în vedere că HTP și Calorex-au produs complementar portofolii,”, a spus Paolo Merloni, președintele executiv al Ariston Thermo.

Această tranzacție este în prezent sub rezerva aprobării de către autoritățile competente și în conformitate cu condițiile normale în aceste tipuri de operațiuni.

post Ariston Thermo dobândite Calorex, una dintre cele mai mari producatori de produse de încălzire în Mexic a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *