Arcelor Mittal Galati completeaza USD 320 de milioane de achiziție de Keystone Consolidate Industrii, promite investiții suplimentare

DISTRIBUIE

Arcelor Mittal Galati completeaza USD 320 de milioane de achiziție de Keystone Consolidate Industrii, promite investiții suplimentare

Sanjeev Gupta global GFG Alianța a făcut un pas important spre ambiția sa de a deveni un important NE producător de oțel prin completarea acesteia achiziționarea de Keystone Consolidate Industrii (KCI), pentru 320 de milioane de DOLARI, de la Contran Corporation.

Londra-cu sediul Alianței spus adaos de KCL la Libertate Oțel statele UNITE ale americii creează una dintre cele mai mari producători de sârmă laminată și oferă o platformă pentru GFG sa creasca sa NE GREENSTEEL capacitate de 5 milioane de tone pe an până în 2020.

finalizarea tranzactiei, care a fost suportate de mare Nord-American de bănci, inclusiv Wells Fargo NA și BMO Harris Bank (BMO Harris), împreună cu fondurile gestionate de BlackRock Management Financiar Inc., o filială a BlackRock Inc., din lume cel mai mare manager de active, ajută deschide calea spre o NE-a propus IPO de Libertate Oțel statele UNITE ale americii, care va fi condus de Credit Suisse. Tranzacția urmează îndeaproape privind realizarea Libertății de Aluminiu USD 500 de milioane de achiziție de la Dunkirk, Europa, cea mai mare topitorie de aluminiu, care a fost aranjat de Bank of America Merrill Lynch și un sindicat de nivel de top bănci internaționale.

achiziționarea de KCI consolidează GFG acreditările ca un important investitor străin direct în America de Nord. Afacerea se mută într-o nouă regionale sediul de pe Madison Avenue din New York și vizează mai multe alte oportunități majore de investiții în america de Nord industriale, energie și sectorul financiar.

KCI familia de companii includ Keystone Oțel & Sârmă, Proiectat Produse de Sârmă, Fir Tehnologie de Fabricație și Keystone Produselor de Bar. La KCI gama de produse este fabricat din 100% American produs de oțel și este format dintr-o linie diverse de înaltă calitate, cu valoare adăugată, produse din oțel, inclusiv piese de oțel, sârmă, plasă de armare, sârmă sudată, agricole gard de sârmă, beton precomprimat strand, bar și spiralat armături utilizate în construcții, agricultură, industria de automobile. KCI a fost în mod constant profitabil și s-a îmbunătățit substanțial performanțele sale financiare pe ultimii 5 ani si s-a extins în mod semnificativ în produse cu valoare adăugată pentru a spori poziția inițială ca un pre-eminent furnizor de emisii reduse de carbon sârmă.

achiziție întărește Libertatea poziția pe piața din SUA, cu adaos de un top producătoare de sârmă, cu instalație de 1.1 m-tone capacitate cuptor cu arc electric (EAF), lider de piață agricole gard produse de RedBrand®, industriale sârmă, un MBQ/SBQ bar mill, trei sudate sârmă ochiurilor de plasă de armare și facilități pe un PC strand afla.

KCI va fi combinat cu Libertatea de Oțel Georgetown pentru a da Libertate de Oțel statele UNITE ale americii un total de până la 1,8 m de tone pe an de EAF capacitate de topire, 2 milioane de tone pe an de sârmă laminată capacitatea de rulare, o valoare adăugată semnificativă în aval de întreprinderi și peste 1.300 de angajați. Compania combinata va avea operațiuni în Illinois, Ohio, Carolina de Sud, New Mexico, Texas și Georgia.

Libertatea a fost sfătuit de către Deutsche Bank Securities Inc., Wyelands Capital Ltd. Norton Rose Fulbright NOI si Alvarez &Marsal. Total $320m considerare include achiziționarea de Libertate a anumitor datorii.

GFG președinte Executiv Sanjeev Gupta, a declarat: „Astăzi este un moment emotionant în nostru ambițios de călătorie în Statele Unite ale americii. Am călduros bun venit tuturor Keystone angajați la nivel mondial GFG familie. Lunga istorie, management puternic, excelent forță de muncă și poziția industriei de KCI va asocia bine cu noastre existente Georgetown planta și va servi drept o bază solidă pentru extinderea continuă a 5mmtpa de capacitate de oțel în regiune.

„Suntem foarte încântați să lucrăm cu Wells Fargo, BMO Harris și BlackRock pentru a ajuta la construirea acestei afaceri. Sprijinul lor ne va ajuta să crească platformei noastre în america de Nord oțel lanț de valoare și alte întreprinderi. 2019 va fi un an interesant cum ne-am propus să continue să crească prezența noastră în America de Nord și acces la piețele publice.”

 

post Arcelor Mittal Galati completeaza USD 320 de milioane de achiziție de Keystone Consolidate Industrii, promite investiții suplimentare apărut pentru prima dată pe Business Review.

Arcelor Mittal Galati completeaza USD 320 de milioane de achiziție de Keystone Consolidate Industrii, promite investiții suplimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *