Arcelor Mittal Galati a finalizat achizitia de Aluminiu Dunkerque, Europa, cea mai mare topitorie de aluminiu

DISTRIBUIE

Arcelor Mittal Galati a finalizat achizitia de Aluminiu Dunkerque, Europa, cea mai mare topitorie de aluminiu

Sanjeev Gupta global GFG Alianță a finalizat achiziționarea de Aluminiu Dunkerque, Europa, cea mai mare topitorie de aluminiu.

Londra-cu sediul Alianței a declarat că achiziționarea de plante – pentru a fi redenumit Libertatea de Aluminiu Dunkerque – acum deschide calea pentru un aval program de investiții la uzina, în scopul de a maximiza valoarea de aluminiu în prezent a făcut acolo.

GFG își propune să facă Libertatea de Aluminiu Dunkerque 570-muncitor topitor, cumparat de la Rio Tinto pentru aproximativ 500 de milioane de DOLARI, un fundament pentru o integrare mai largă de fabricație de afaceri care servește francez și pe piețele Europene.

în acest scop, GFG este efectuarea studiilor de fezabilitate privind dezvoltarea de Libertate Aluminiu Dunkerque un larg integrate de fabricație, producător de componente pentru industria auto și alte industrii în creștere în Franța, centrat în jurul existente 285.000 de tone pe an operațiunile de topire la Dunkerque.

Astăzi finalizarea urmează GFG achiziționarea mai devreme în acest an din Franța, a rămas singurul producător de aluminiu roți de vehicule, AR Industrii – acum se numește Libertate Roți Franța – care a fost deja un client cheie de la Dunkerque de topitorie. Acordul a marcat un pas important în franceză aval de sectorul de producție și a salvat peste 90 la sută din locurile de muncă de la Chateauroux a plantelor.

achiziționarea de Aluminiu Dunkerque adaugă la GFG acreditările ca un important investitor străin direct în Franța. Compania s-a mutat în birouri noi pe Avenue Kleber, în centrul Parisului și de afaceri echipa de dezvoltare vizează mai multe alte oportunități de dezvoltare în franceză industriale, energie și sectorul financiar.

Libertatea a fost susținută de un sindicat de bănci internaționale cu 350 milioane USD pe termen de împrumut. Sindicatul bancar a fost condus de Bank of America Merril Lynch, cu participarea de la BNP Paribas, ICBC, ICBC Standard Bank, Morgan Stanley, Natixis, Barclays Bank PLC, Bank of Montreal și Royal Bank of Canada. Libertatea a fost informat cu privire la tranzacția de Clyde & Co și Norton Rose cu privire la problemele juridice și Grant Thornton UK LLP în ceea ce privește materie de contabilitate.

GFG președinte Executiv Sanjeev Gupta, a declarat: „Astăzi este o adevărată piatră de hotar în nostru Europeană de investiții călătorie și îndeplinirea promisiunii noastre de a stabili o bază solidă pentru un nou vibrante și industrială integrată de afaceri în Franța, care va crea produse de mare valoare, care susține locuri de muncă de calitate.

„Libertatea de Aluminiu Dunkerque și Libertate Roți Franța oferă facilități excelente, expertiză și calificare a forței de muncă, care ne permit să crească puternic prin investiții pe termen lung. Studiile pentru Libertatea de Aluminiu Dunkerque de investiții în valoare adăugată de aluminiu au confirmat ipotezele inițiale și ne vom continua activitatea cu privire la dezvoltarea programului de investiții.

„este o mare plăcere să urez bun venit Libertatea de Aluminiu Dunkerque forței de muncă în întreaga lume GFG familie și așteptăm cu nerăbdare să schimbul reciproc de experiență și de resurse de peste hotare, care ne va permite să se extindă puternic în industrii-cheie, cum ar fi sectorul automobilelor. Ne-ar dori să mulțumesc celor care au lucrat cu noi pentru a ajunge la acest punct, în special Lucrările Consiliului, sindicatele, Guvernul francez și Hauts-de-France, regiunea”, a adăugat el.

Jay Hambro, director de Investitii al GFG Alianță a spus: „Libertatea de Aluminiu Dunkerque este un performante, profitabile active cu echipamente moderne, legături excelente de transport către piețele-cheie și de înaltă calificare a forței de muncă. Există un mare potențial pentru extinderea, modernizarea și aplicarea GFG e GREENALUMINIUM strategie.

„După intrarea noastră în Franța ca un producător de aluminiu, așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu partenerii pentru a introduce alte GFG afacerile în aceste jurisdicții. Suntem dornici de a explora oportunități pentru SIMEC infrastructura, resursele și foarte de succes din surse regenerabile de energie echipe precum serviciile financiare, echipa de la Wyelands și specialiștii real estate din JAHAMA, ca parte a unui holistică GFG oferta.”

Managing Director al Libertății de Aluminiu Dunkerque, Guillaume de Goÿs, a adăugat: „Aluminiu Dunkerque este foarte mulțumit de a fi alături de GFG, o mișcare care creează oportunități valoroase pentru angajații și partenerii noștri. Susținem pe deplin GFG strategia de a deveni un Centru de Excelență pentru Aluminiu. Împreună, vom construi un ambițios viitor, continua sa fie furnizorul de alegere pentru clienții noștri și de a dezvolta Aluminiu Dunkerque în mod responsabil și sustenabil.”

post Arcelor Mittal Galati a finalizat achizitia de Aluminiu Dunkerque, Europa, cea mai mare topitorie de aluminiu apărut pentru prima dată pe Business Review.

Arcelor Mittal Galati a finalizat achizitia de Aluminiu Dunkerque, Europa, cea mai mare topitorie de aluminiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *