Aplicații pentru Start-Up Nation programul începe astăzi

DISTRIBUIE

Aplicații pentru Start-Up Nation programul începe astăzi

Aplicare pentru Start-Up Nation programul începe astăzi. Procedura de punere în aplicare schema de minimis pentru Start-Up Nation 2018, în cazul în care statul oferă fonduri nerambursabile de până la 200.000 LEI (43,000 EUR), a fost publicat în Monitorul Oficial săptămâna trecută. Start-Up Nation perioada 2018-2019 este aprobat prin Ordin de Ministru pentru Mediul de Afaceri, nr. 1.854/18 decembrie 2018 și publicat în Monitorul Oficial nr. 1080 bis din 20 decembrie 2018.
Ca o noutate față de ediția 2017 a programului, scoruri mai mari vor fi acordate pentru cei care intenționează achiziționarea de echipamente tehnologice și firmele care vor cumpăra active fixe și obiecte de inventar pentru locuri de joacă și săli de sport, sala de fitness, x-corp studiouri (stimulare musculară dispozitive cu electrosocuri), drone, sau artificial, terenuri de sport.

de Asemenea, atunci când achiziționarea de spații de lucru, zone de producție și de servicii și facilități comerciale, valoarea activului pentru a fi achiziționat în cadrul programului se va baza pe o evaluare efectuată de un evaluator ANEVAR. Excepții de la ANEVAR evaluarea obligației va face de lucru mobile/de producție/servicii/comerț și petreceri.

categoriile de spații care pot fi achiziționate în programul include, de asemenea, evenimente corturi și presostatic baloane. Nu ANEVAR raport este necesar pentru aceste costuri.

Aplicații pentru Start-Up Nation 2018 deschide astăzi, la ora 11:00, pe aippimm.ro site-ul, a anunțat Ministerul, Departamentul de Politica Antreprenorială. Cererea va rămâne deschisă timp de 30 de zile lucrătoare.

financiare nerambursabile grant de până la 200.000 LEI/solicitantul poate reprezenta 100% din valoarea costurilor eligibile (inclusiv TVA pentru non-companiile de plăți) aferente proiectului. Bugetul total al programului în noua ediție va fi de 2 miliarde de LEI, suficient pentru un maxim de 10.000 de mici și întreprinderilor mici și mijlocii, în conformitate cu programul proceduri de punere în aplicare.

posta Cererile pentru Start-Up Nation programul începe astăzi appeared first on Business Review.

Aplicații pentru Start-Up Nation programul începe astăzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *