Apple a veniturilor în trimestrul al patrulea al anului 2018, la 84 de miliarde de DOLARI, sub estimările

DISTRIBUIE

Apple a anunțat că vânzările trimestriale sunt susceptibile de a fi sub așteptările analiștilor de pe Wall Street, directorul general Tim Cook vina încetinirea cererii pentru telefoane iPhone în China, a cărei economie este afectată de incertitudini cu privire la relațiile comerciale cu SUA, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

anuntul afectate de Mere’s de actiuni, companii de tehnologie, și de evoluția piețelor bursiere la nivel mondial.

“Deși am anticipat unele dificultăți în curs de dezvoltare piețe cheie, nu putem estima magnitudinea creșterii economice, în special în China,”, a spus Apple’s CEO-ul Tim Cook.

“Mar’s vânzările de pe piața Chineză nu merg bine pentru câteva trimestre, în parte din cauza prețului lor ridicat de peste 1000 USD, care este de aproape trei ori mai mare decât telefoane de la alte companii,”, a spus Kiranjeet Kaur, analist la IDC, Companie de Cercetare de Piață.

Chinezii telefon inteligent de pe piață a scăzut în mod semnificativ în 2018, cu cele mai afectate companii fiind Apple și rivalul Sud-coreean Samsung Electronics Co. Ltd, deși unii producători Chinezi au raportat o creștere a vânzărilor.

miercuri, Apple a anunțat că se așteaptă la 84 de miliarde USD în venituri, în al patrulea trimestru al anului 2018, mai jos analistii’ estimări, de 91,5 miliarde de DOLARI. Inițial, Apple a avut venituri prognozate între USD 89 și 93 de miliarde de DOLARI.

acțiunile Apple au scăzut cu 8 la sută și capitalizarea de piață de valori a scăzut sub 700 de miliarde de DOLARI.

Și Ford, Hyundai și Nissan producatori auto au anunțat recent că va reduce producția în China din cauza încetinirea vânzărilor.

MSCI cota de acțiuni Asia-Pacific a scăzut cu 0,4 la sută, în timp ce piețele bursiere în Coreea de Sud și Australia a înregistrat un declin de 1,3% și 1,6 la sută, respectiv. Țițeiul Brent a barilului de petrol a scazut cu 1 la suta la DOLARI 53.38.

în ultimele două luni, piețele bursiere globale au suferit o corecție semnificativă ca urmare a câștigurile companiei preocupări, creșterea costurilor de împrumut, recesiunii economice globale, și comerțul internațional tulpini.

The post Apple a veniturilor în trimestrul al patrulea al anului 2018, la 84 de miliarde de DOLARI, sub estimările apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *