Apple ar putea scadea Proiectul Titan, dezvoltarea de o masina de auto-conducere

DISTRIBUIE

Appel efort de a dezvolta o masina de auto-conducere, o încercare numit „Proiectul Titan”, este de a lua o recesiune în 2019, după ce compania a repartizat 200 de angajați implicați în dezvoltarea sa, potrivit Techcrunch.

Invocând CNBC, Techcrunch a raportat că o porțiune de 200 de personal au fost mutate în alte proiecte din interiorul Apple, în timp ce alții au fost lăsați să plece. Mușchi determinat Apple să răspundă cu o confirmare.

„Am o incredibil de talentata echipă de lucru pe sisteme autonome și tehnologii asociate de la Apple. Ca echipa se concentrează activitatea lor pe mai multe domenii-cheie pentru 2019, unele grupuri sunt mutate pentru proiecte în alte părți ale companiei, în cazul în care vor sprijini procesul de învățare mașină și alte inițiative, peste tot de Apple. Vom continua să credem că există o oportunitate uriașă cu sisteme autonome, că Apple are capabilități unice pentru a contribui, și că acest lucru este cel mai ambițios de învățare mașină proiect,” a spus purtătorul de cuvânt.

Potrivit CNBC, concedierile au fost preconizate în cadrul Proiectului este nouă conducere, Apple veteran Bob Mansfield și Doug Domeniu, compania fostului vice-președinte.

Apple și-a restructurat proiectului în trecut, de asemenea,. În 2016, a decis să oprească dezvoltarea proprie a vehiculului și de a începe dezvoltarea unui vehicul inteligent.

The post Apple ar putea scadea Proiectul Titan, dezvoltarea de o masina de auto-conducere apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *