Angela Merkel: Germania să-și asume o mai mare responsabilitate la nivel mondial în 2019

DISTRIBUIE

În public anual adresa, cancelarul German Angela Merkel a declarat că Germania va avea o mai mare responsabilitate internațională în 2019 și că țara trebuie să-și susțină convingerile, rapoarte de BBC.

s-A sugerat că tensiunile recente din SUA-Germania relație, pe probleme cum ar fi politica externă sau comerciale, au condus la vechile certitudini despre cooperarea internațională vine „sub presiune”.

“În propriul nostru interes, trebuie să-și asume mai multe responsabilități,” liderul German a spus, avertizând că problemele globale cum ar fi schimbările climatice, migrația și terorismul nu poate fi rezolvată de unul singur.

Germania se datorează ocupă temporar un loc în Consiliul de Securitate al ONU în 2019 și 2020, care Merkel spune ca va folosi pentru a împinge pentru „soluții globale”.

Merkel, care va demisiona în 2021, a promis pentru a stimula țării cheltuielile privind ajutorul umanitar și de dezvoltare, precum și de apărare.

 

post Angela Merkel: Germania să-și asume o mai mare responsabilitate la nivel mondial în 2019 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *