Adata a lansat UE700 Pro stick de Memorie USB cu capacitate de 256 GB

DISTRIBUIE

ADATA Technology, producător de frunte de înaltă performanță module DRAM, Flash NAND de produse și accesorii pentru telefoane mobile, anunta lansarea de UE700 Pro USB stick-uri de memorie. Oferind citi și scrie viteze de până la 360 și 180MB pe secundă și de stocare de pana la 256GB, produse noi oferim utilizatorilor de date rapid și spațiu pentru transmisii HD filme, clipuri video și alte tipuri de date.

în Plus, design-ul este subțire, de doar 7mm, cu un finisaj periat aluminiu suprafață care oferă dispozitivul portabilitate si eleganta. Prețul nu a fost dezvăluit, dar este de așteptat să fie de peste 500 RON, având în vedere prețurile de dispozitive similare.

Dotat cu USB 3.1 rapid de citire / scriere viteze de UE700 Pro ajunge până la 360 / 180MB pe secundă. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot transfera un 4GB HD film în aproximativ 22 de secunde. De asemenea, într-o eră de video 4K, nu poate fi prea mult capacitatea de stocare. Prin urmare, noul UE700 are o capacitate de stocare de până la 256 GB, astfel încât utilizatorii pot capta fotografii de înaltă rezoluție și clipuri video fără griji despre a avea nici un spațiu.

unitatea dispune De un design fără capac și conectorul USB este integrat într-un compact, complet protejat corpul. Un simplu slide va face gata de utilizare, și mișcare inversă magazine conectorul să fie întotdeauna protejate. În plus, acesta are un design ultra-subțire de 7 mm și un aluminiu periat suprafață care subliniază elegant linii concentrice care vin de la LED albastru. Într-o clipă atașament oferă confort și personalizare, permițând utilizatorilor să atașați UE700 Pro de la un breloc sau chei de prindere ușoară sau accesoriu.

post Adata a lansat UE700 Pro stick de Memorie USB cu 256 GB capacitate apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *