Acer extinde Chromebook alimentat linie de procesoare AMD cu Chromebook 315

DISTRIBUIE

Acer anunță extinderea gamei de 15.6-inch Chromebook propulsat de procesoare AMD cu Chromebook 315. Echipat cu a 7-a generatie, AMD A6-9220C sau A4-9120C grafica de la Radeon, laptop-ul poate rula aplicatii solicitante, în timp ce rulează mai multe tab-uri și extensii, tot timpul o viață a bateriei de până la 10 ore.

În plus față de performanță superioară, noul Acer Chromebook 315 are un 15.6-inch Full HD IPS ce crește productivitatea la birou sau la școală productivitate. Acesta oferă vibrante streaming video, jocuri și aplicații, disponibile în touch-screen și non-touch configurații (CB315-2HT / CB315-2H).

“noi 15.6-inch Chromebook a fost una dintre pietrele de temelie ale Acer Chromebook linie,”, a declarat James Lin, Director General, Comerciale si Detasabila Notebook-uri, Produse de Afaceri, Acer Inc. “Acer Chromebook 315 se bazează pe caracteristici principale gama – un 15.6-inch ecran lat, boxe excelente și design elegant – în plus, noile procesoare AMD si o placa video Radeon graphics pentru a sprijini selecție tot mai mare de Chrome și aplicații Android , astfel încât preferat de către atât de mulți studenți, familii și utilizatorii de afaceri.”

Puternice procesoare AMD din seria Radeon graphics pentru multitasking

Acer Chromebook 315 este echipat cu Radeon Seria 7 de la AMD O Serie de procesoare grafice pentru a livra două rapidă și eficientă configurații: cu AMD A6-9220C sau A4-9120C, într-un sistem-on-chip de design. Noul apu AMD Seria a Chromebook procesoare permit utilizatorilor să flux video, de a rula cele mai noi aplicații, juca jocuri web, și fără efort naviga pe Internet pentru până la 10 hours1. În plus, Acer Chromebook 315 sprijină milioane de aplicații Android pe Google Play pentru divertisment, productivitate, conectivitate și mai mult.

“Suntem mândri să ne extindem AMD portofoliul de produse pentru a include AMD-echipat Chromebook,”, a spus în prezent cursurile studenților Moshkelani, vice președinte senior și manager general, AMD’s Calcula Client. “noul Acer Chromebook 315, echipat cu AMD procesoare, va permite utilizatorilor să facă mai mult în mai puțin timp, în timp ce se bucură de cele mai bune Chromebook experiență. În parteneriat cu Google și Acer, Chromebookurile alimentat de tehnologia AMD va oferi divertisment premium și caracteristici de productivitate precum și design de top.”

Afișaj și audio pentru divertisment și productivitate

clare și vibrante de 15.6 inch Full HD 1920 x 1080 ecran este suficient de mare pentru a deschide paralel browsere pentru a viziona video streaming și juca jocuri web. Utilizatorii pot fi productive cu mai multe proprietăți vizualizare și cu capacitatea de a rula mai multe tab-uri și aplicații. IPS display permite utilizatorilor să vizualizeze cu ușurință prezentări și partaja conținut cu vizualizare de 178 de grade unghiuri. Chiar și video chat-uri pot fi partajate. HD web camera are un unghi larg de vizualizare de 88 de grade pentru a se potrivi grupuri numeroase. În plus, sunet și video sunt clare din cauza HDR calitate și-a construit-în microfon.

clară și sunet plăcut este rezultatul a două mari, difuzoarele orientate în sus de la Acer Chromebook 315, care flancul tastatura. Difuzoarele suport audio de înaltă definiție și oferă îmbunătățiri la volumul audio și de calitate.

dimensiunea mare a Acer Chromebook 315 laptop înseamnă că nu există, de asemenea, spațiu pentru o tastatură mare, cu iluminare din spate pe modele touch-screen și un touchpad de dimensiuni mari.

design face conexiuni extinse pe Acer Chromebook 315 laptop. Există două tipuri de C-Gen-1 porturi USB, unul pe fiecare parte a dispozitivului, pentru a permite transferul rapid al datelor, de încărcare și afișare de la partea cea mai convenabilă. Are wireless 802.11 ac standard cu MIMO 2×2 tehnologie. Utilizatorii se pot conecta periferice prin Bluetooth 4.2, două porturi USB 3.0 și căști și difuzor jack combo.

Acer 315 Chromebook are un elegant și are o greutate 1,72 kg, cu dimensiuni de 380.54 L x 256.28 Un x 19.95 mm.

Ușor de administrat, mai ales pentru părinți

noul Acer Chromebook 315 nu este doar ușor de utilizat, dar, de asemenea, ușor de a partaja cu mai mulți utilizatori. Ei pur și simplu conectați la contul Google pentru a accesa Gmail, Google Docs, aplicații, extensii, semne de carte, și mai mult. Chromebookurile rula pe Google Chrome, care se actualizează în mod automat și folosește mai multe niveluri de securitate pentru a proteja împotriva continuă schimbare amenințări online.

Cu noua Familie Link-ul de aplicație de pe Chromebook, l’s ușor pentru părinți pentru a configura digital reguli ca și copiii lor de a explora pe Internet. Părinții pot stabili limitele de utilizare de zi cu zi, personaliza lista de site-uri și aplicații care copiii pot folosi, și chiar a gestiona lor copil’s cont Google sau de la distanță bloca supravegheate conturile de pe Acer Chromebook 315 laptop.

Acer Chromebook 315 vor fi disponibile în ecranul tactil (CB315-2HT) sau non-touch screen (CB315-2H) cu până la 8GB de memorie RAM și 32GB de stocare eMMC. Noua gamă va fi disponibil în EMEA începând cu luna aprilie, la prețuri începând de la 349 EUR.

post Acer extinde Chromebook alimentat linie de procesoare AMD cu Chromebook 315 apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *