Accelerația de parteneriat pentru antreprenori de la DLA Piper

DISTRIBUIE

Peste o sută de antreprenori și tehnologie fondatorii companiei au participat la „Anatomia unui termen foaie” panoul de la How to web Conference, ieri, încă o dovadă că finanțarea este încă una dintre cele mai importante probleme în tehnologia start-up-market. Prezentarea a marcat o premieră pe piața locală, la nivel mondial firma de avocatura DLA Piper a anunțat prin intermediul sucursalei sale deschise în românia la lansarea Accelera inițiativă pentru antreprenori.

DLA Piper este angajamentul de a sprijini start-up, scaleups, investitori și alte părți interesate de pe tot globul. Recent am lansat startup tech microsite, Accelera, www.dlapiperaccelerate.com, care are videoclipuri, bloguri și totul în între pentru a ajuta la creștere în curs de dezvoltare companii de succes oriunde în lume”, a spus Dylan Kennett, Asociat, DLA Piper UK, pentru Business Review. Kennet, care a fost un keynote speaker la Conferințe în București, este unul dintre promotorii acestui program unic. „O parte din care o propunem cuprinde nostru de Pornire Pachet. Acesta este un produs care le oferim pentru startup-uri într-o serie de jurisdicții., a explicat Canadian născut avocatul și fostul start-uper.

Ce să caute

cele Mai tech start-up-uri dispun de resurse limitate pentru a obține consiliere juridică și trece cu vederea aspecte importante care costa foarte mult. Potrivit Ana Maria Andronic, Șef al IP Practică și Tehnologie de la DLA Piper Romania, cele trei mari greșeli făcute de start-up sunt crezând că Proprietatea Intelectuală asupra tehnologiei fondatorii dezvolta este deținută în mod automat de către companie, deoarece acestea sunt fondatorii, amânarea având dreptul legal de infrastructură în locul potrivit la momentul potrivit și de a obține orice fel de finanțare fără consiliere juridică adecvată, un lucru care, de obicei esueaza la lor de afaceri. Cu alte cuvinte, fondatorul trebuie să se gândească de la început despre protejarea lor de Proprietate Intelectuală și trebuie să înțeleagă anumite Capital de Risc termeni chiar înainte de a intra în orice fel de negocieri. „A găsi dreptul legal de partener pentru a vă ajuta pe drumul de a construi o companie mare. Partenerul tau legal ar trebui să fie un partener în tot ceea ce faci, trebuie să ai încredere în el sau ea și cred că el sau ea este acolo pentru a permite afacerea dumneavoastră să se deplaseze pe drum vă stau în față”, a declarat Cristina Bucur, Avocat de Corporate M&a DLA Piper România, în timpul Conferinței.

Ce este în el pentru antreprenori

platforma care DLA Piper se dezvoltă la nivel global, a Accelera, este site-ul dedicat start-up-uri, fondatorii, antreprenori, creștere în curs de dezvoltare companii și investitori comunitate. Acesta oferă tehnologie a permis instrumente și faze inițiale de dezvoltare a companiei, de îndrumare și de bune practici. Toate aceste materiale sunt menite să ajute fondatorii afla despre problemele cu care se confruntă frecvent la încorporare, înțelege strategii pentru protejarea proprietății intelectuale active, pentru a obține un mâner pe esențiale de bun corporative de menaj, ocuparea forței de muncă și de capital compensantions considerente și să ia în considerare cheie emise în apropiere de strângere de fonduri, de lichiditate și, în cele din urmă iese.

Prin intermediul acestui portal, fondatorii pot partener cu DLA Piper creștere în curs de dezvoltare de echipe pentru a accelera formarea, dezvoltarea și extinderea.

DLA Piper România este una dintre cele mai mari români firme de avocatura, o ramură a global firma de avocatura DLA Piper, și are peste 50 de avocați. Biroul român este dornic de a pune la munca sa de expertiza tehnologică, de expertiză dovedit deja pe piață în colaborare cu cunoscuta companii ca UiPath.

post Accelerare parteneriat pentru antreprenori de la DLA Piper apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *