O treime din companiile din marea BRITANIE în vedere relocarea din cauza Brexit, sondaj constată

DISTRIBUIE

Un studiu realizat de Institutul de Administrație (IoD) a constatat că aproape unul din trei întreprinderilor din marea BRITANIE sunt de planificare să se mute o parte din operațiunile lor în alte țări sau care au făcut-o deja să se pregătească pentru o afacere Brexit, rapoarte Guardian.

29% din firmele dintr-un sondaj de 1.200 de crezut Brexit prezentat un risc semnificativ pentru operațiunile lor din marea BRITANIE.

Mai mult de unul din zece companii au stabilit deja operațiuni în afara țării, mai ales în alte țări din UE, ca nu-afacere Brexit se pare tot mai probabil scenariu.

„Schimbarea este necesară și de multe ori parte pozitivă de a face afaceri, dar inevitabile perturbare și creșterea barierelor comerciale care s-ar aduce sunt complet neproductive”, a declarat Edwin Morgan, IoD interimar de directorul general.

Cele mai mari companii care au anunțat un transfer la continentul European au fost Sony și Panasonic, dar studiul a constatat că mai mici companii au planuri similare.

studiu al companiei de administrație a constatat că 11 la sută au executat deja planurile de relocare și 5 la sută au fost de planificare să se mute în legătură cu Brexit, în timp ce alte 13 procente au fost „în mod activ în vedere” o mișcare din marea BRITANIE. Exportatorii au fost mult mai probabil să ia în considerare o mutare, cu două treimi caută să se mute în străinătate.

 

 

The post O treime din companiile din marea BRITANIE în vedere relocarea din cauza Brexit, sondaj constată apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *