41 pct de Romani au spus ca au pierdut telefoanele lor cel puțin o dată

DISTRIBUIE

Aproape 66 la sută dintre Români și-au pierdut contactele, informațiile esențiale sau de imagini cel puțin o dată, în funcție de datele colectate într-un chestionar online de Huawei România.

Mai mult de jumătate (61%) din pierderea de informații a fost cauzată de telefon pierderi sau defecțiuni ale dispozitivului. Pe de altă parte, cel mai puțin probabil cum această informație este pierdut prin telefon a fi infectate cu un virus (4 la sută). Chiar și așa, jumătate din cei care au răspuns la chestionar spun că au instalat un antivirus/mobil software-ul de securitate de pe telefoanele lor.

41 la sută dintre cei care au completat Huawei Romania’s chestionar spus că au pierdut sau au telefonul lor furate cel puțin o dată în viața lor, pierderea temporară sau permanentă a accesului la datele lor cu caracter personal. Sondajul arată că tinerii sub vârsta de 25 de ani (generația Z) sunt aproape de două ori mai probabil (30.74%) să-și piardă telefoane, comparativ cu cei peste 35 de ani (18.71%) (generația X).

cu toate Acestea, studiul arată că mulți Români au învățat din experiențele neplăcute pe care le-au avut și au început să-și proteja mai bine informațiile lor personale. 73.68% din cei intervievati au spus ca au trimis fotografii, contacte, și datele de pe telefoanele lor.

3 din 5 tineri (80.94 la sută) au declarat că au frecvent susținute, comparativ cu 66.32 la sută în X generație. De asemenea, studiul arată că proprietarii de dispozitive emblematice (peste 3.000 LEI) a fost mai interesat în a face backup-uri (85.31 la sută), comparativ cu cei care au telefoane care costă mai puțin decât LEI 1.000 lei (62.42 la sută). generația care mai apreciază dispozitive emblematice este mileniului – 12.26% dintre ei au un pilot, comparativ cu 7% în medie în X și Z generații.

Când vine vorba de asigurarea telefoanele lor, trei sferturi (75%) dintre Români alege să limiteze accesul străinilor la telefoanele lor, cu amprentarea fiind cel mai popular opțiune (54 la sută).

restul de metode de securitate utilizate variază în funcție de vârsta proprietarului: Generația X preferă parole (13.15%), Z generația 4 cifre pini (9,92 la sută), în timp ce mileniului (26-34 ani) alegeți pentru a debloca telefoanele lor cu recunoaștere facială (8.28%).

sondaj de opinie arată că 66 la sută dintre Români sunt folosiți telefonul lor personale în scopuri de afaceri. Dintre acestea, un sfert (24.09%) a nu se utiliza orice mijloace de limitare a accesului neautorizat la telefoanele lor, astfel încât, în caz de furt sau pierdere, aparatul poate deveni un risc de securitate pentru compania unde lucrează.

chestionar realizat online de către Huawei România, pe 14-23 noiembrie, a fost completat de 12,381 oameni activi pe rețelele sociale, care posedă diferite marci de telefoane.

Huawei a lansat un nou pilot in aceasta toamna – Huawei Mate 20 De Pro – echipat cu un senzor integrat de amprentă digitală și 3D face Unlock cu Inteligență Artificială, care deblochează telefonul prin analiză 3D tehnologie în mai puțin de 0,6 secunde.

post 41 pct de Romani au spus ca au pierdut telefoanele lor cel puțin o dată a apărut pentru prima dată pe Business Review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *