2019 bugetul de stat pentru a fi discutate la începutul anului viitor

DISTRIBUIE

2019 bugetul de stat pentru a fi discutate la începutul anului viitor

La bugetul de stat pentru anul 2019 nu va fi discutat în ședința de guvern de mâine, deoarece nu au Supremă a țării Consiliul de Apărare a țării (CSAT) de omologare, a declarat ministrul finanțelor, Eugen Tedorovici.

“nu Vom discuta despre buget în guvernul de mâine. Ultima dată, la cea de-a doua revizie, am intrebat, mi-am propus, am discutat despre cele șase structuri. Dar acum ea nu a fost discutată la toate,”, a spus Teodorovici, care a participat la cea de-a treia ediție a Romanian Capital Forum, un eveniment organizat de Intact Media Group.

ministrul Finanțelor a reamintit că pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Aparare a tarii, una dintre teme a fost legat la bugetele de CSAT membru structuri, dar ședința a fost suspendată și amânată pentru 19 decembrie.

Întrebat dacă proiectul de buget a fost finalizat, ministrul Finanțelor a răspuns că discuții cu ordonatorii principali de credite au fost încheiate. În același timp, el a subliniat că ținta de deficit va fi respectat, care este “bine sub 3%”. Potrivit lui Teodorovici, un set de măsuri este de a fi pregătit, care va fi aplicat începând cu 1 ianuarie 2019.

Când a fost întrebat de jurnaliști dacă adoptarea bugetului ar putea fi amânată pentru 2019, Ministrul Finanțelor a spus că “este foarte important ca totul este foarte clar și dezbătut în toate elementele sale.”

Vorbind despre bugetul de stat, Teodorovici a menționat că statul folosește o mulțime de resurse pentru a verifica companii mici, dar abordarea trebuie să fie schimbat pentru că lipsa de venituri la buget vine de la mari și mijlocii companii.

“statul a consumă o mulțime de resurse cu astfel de controale la companiile mici. Și abordarea trebuie să fie schimbat, deoarece lipsa de venituri la bugetul de stat, în această parte de companii apare mai ales la cele mari și mijlocii, nu neapărat pe cei mici. Repet, se consumă nejustificat resursele umane și financiare. Și apoi, mari contribuabili, în fiecare domeniu de interes, va acționa ca structurile de stat. Eu vorbesc despre ANAF, care va face aceste verificări, cei prețurilor de transfer care știm, din păcate, este foarte mult folosit de multe companii din Romania,”, a spus Teodorovici.

a fost Întrebat dacă el a fost fericit cu modul de administrare a lucrat până acum, el a spus că a fost mult mai bine.

2019 bugetul va fi, de asemenea, influențată de deciziile luate de către Camera Deputaților, care a aprobat modificările la Codul Fiscal, care va reduce TVA la 5% pentru serviciile turistice de transport de bărci, carele sau istorice trenurile la fel ca alte servicii în turism.

post 2019 bugetul de stat pentru a fi discutate la începutul anului viitor appeared first on Business Review.

2019 bugetul de stat pentru a fi discutate la începutul anului viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *